В Одесі стався моторошний інцидент - там невідома жінка вбила собаку прямо на вулиці. Про це стало відомо з відео, знятого дитиною, яка стала свідком розправи.

Опублікували страшні кадри в співтоваристві "Одеса як вона є".

Як повідомляється, все сталося на Великій Арнаутській.

"Жінка зробила дворовому псу укол - тварина померла в муках. Подію зняла на відео дитина. Мешканці сусіднього будинку, які доглядали за цим і другим місцевим псом, подали заяву в поліцію, йдуть пошуки жінки, яка зробила смертельний для собаки укол», - відзначають в співтоваристві автори поста.

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Скрін, відео
Скрін, відео

Скрін, відео
Скрін, відео

Люди також стверджують, що померла собака багато років жила на цій вулиці і зовсім не була агресивною.

"Є ще одна собака в цьому дворі. Страшно подумати, але є ж ймовірність, що її чекає те ж саме», - додають стривожені одесити.

Нагадаємо, раніше У Києві чотириногий коп" винюхав " спритного злочинця - молодець, Червоний. У Києві патрульні затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на жінку. Допоміг їм у цьому чотириногий друг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Собака допомогла знайти дитину в холодному лісі: сидів і плакав біля водойми. Гвардійська собака на Ім'я Ніка допомогла знайти і повернути маленького хлопчика додому.

Також «Знай.uа " писав, що Чотирилапі охоронці: як навчають чарівних вівчарок і спанієлів шукати вибухівку і тютюн. Охорона порядку і пошук невідомих речовин – навички, яким навчають собак в Кінологічному навчальному центрі.