Олена-Кристіна Лебідь здивувала шанувальників новим відео. Таким чином телеведуча заінтригувала глядачів шоу"Аферисти в соцмережах".

Стати жертвою аферистів може стати хто завгодно: варто лише на пару хвилин втратити пильність, як спритні шахраї обдеруть, як липку. Щоб допомогти українцям уникнути таких ситуацій, Олена-Кристіна Лебідь розкрила близько 30 нових шахрайських схем у шостому сезоні проекту "Аферисти в мережах", прем'єру якого Новий канал показав 10 травня. Сьогодні ж головна ведуча передачі опублікувала оригінальне відео з однієї із серій даної на своїй Instagram-сторінці.

На відео вона продемонструвала розмову з відеозв'язку з новим ймовірним аферистом. В руках у ведучої огірок, який судячи з розмови, "заряджений" якоюсь енергією.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

На відео чоловік радить Олені-Кристіна Лебідь тикати їм в чоловіків в метро. На записі видно, як ведуча не витримує "корисних" порад незнайомця і починає сміятися. До відео був доданий анонс нової серії передачі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Тикати огірком треба! О 19:00 на Новому каналі", - повідомила Олена-Кристіна Лебідь. З'явився відеозапис викликав жваву реакцію підписників соцмережі. За дві години відео з огірком зібрало понад п'ятнадцять тисяч переглядів і безліч коментарів.

Олена-Крістіна Лебідь, кадр з відео
Олена-Крістіна Лебідь, кадр з відео

"Я думала, таке неможливо в реальному житті, але ні! Є ж такі унікуми та хтось ведеться на тикання огірків!"; "Чекаю щопонеділка, щоб побачити нову серію"; "Дуже тепер хочу освоїти методику тикати огірком чоловіків в метро", "Як завжди шедевр", — коментують Передплатники.

Нагадаємо, наречена Розенко Лебідь змусила улюбленого екс-міністра знову згадати про Україну: "Дуже смішно"

Як повідомляв " Знай.ІА", наречена Розенко Лебідь навчила не вестися на чай і печиво: "Тепер ви в курсі..."

Знай.ІА писав, Олена-Кристіна Лебідь розляглася на травичці і спокусила привабливою пропозицією: "Побалакаємо?"