Відома українська виконавиця та багатодітна мама Олена Тополя, відома під сценічним псевдонімом Alyosha, часто радує багатотисячну армію шанувальників в Instagram свіжими публікаціями.

Цього разу 35-річна знаменитість розмістила на своїй сторінці в соцмережі вітальний пост, в якому вона написала привітання киянам з Днем міста. На опублікованій фотографії Олена Тополя позує на рожевому тлі з красивим букетом півоній.

"З Днем міста, кияни! Нехай наш Київ цвіте і процвітає", - написала співачка.

"Красуня 💋", "Взаємно 🙌💙💛", "Чарівна і ніжна!", "Дуже красиве фото. Поєднання краси, відтінків і кольорів просто 🔥🔥🔥", "Дуже красиво! Зі святом!" - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

співачка Alyosha, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що дружина Тараса Тополі Аlyosha злилася з природою: "Сила одна – в бажанні..."

Нагадаємо, Тарас Тополя з дружиною Alyosha загубили ніс Арсену Мірзояну і Тоні Матвієнко: "Найкраща пара". Зіркове подружжя замилувало українців ніжними стосунками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя похвалився красунею-дружиною у вишиванці: "День з коханою".

Також портал Знай.uа писав, що дружина Тополі Alyosha розповіла, чим дивує чоловіка вдома: сирна паста і легкий салатик. Артистка приготувала кулінарні шедеври, якими балує чоловіка та дітей.