Відома українська співачка Катерина Бужинська частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 110 тисяч осіб.

Як виявилося, сьогодні, 31 травня 2021 року, у всьому світі святкується День білявок, з чим виконавиця і вирішила привітати жіночу частину своєї аудиторії. Катерина зазначила, що дівчата повинні залишатися такими ж розумними, красивими, чарівними і талановитими незважаючи ні на що.

Катерина Бужинська з чоловіком, фото з Instagram
Катерина Бужинська з чоловіком, фото з Instagram

"Дівчата !!! Вітаю нас з Днем білявок. І хто б як би не жартував щодо кольору нашого волосся, я бажаю нам завжди залишатися приголомшливими, вишуканими, розумними, красивими, талановитими, чарівними та чудовими жінками! Будьмо щасливі, кохані й успішні, затребувані в сфері своєї діяльності та шановані в колі своєї родини!❤️❤️❤️🏆", - пише Бужинська в публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Красуня блондинка👱 ♀️️️", "Вау❤❤️", "Чарівна, щира, шикарна🔥😍👏", "А день брюнеток блакитнооких коли? Є? 😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Бужинська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Бужинська)

Нагадаємо, Катя Бужинська відсвяткувала чарівну дату з чоловіком: "Зуміла зберегти любов"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Бужинська розповіла про болісне розлучення: "Всі чоловіки - тварини"

Знай.ua писав, Саніна, Бужинська і Цибульська берегли невинність для чоловіка: хтось потрапив в лапи тирана, хтось в щасливий шлюб