Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця знову поділилася дуже ніжними знімками зі своїми дочками Євангеліною і Тільдою. Зіркова матуся зазначила, що завжди буде знаходити для них час, навіть незважаючи на дуже завантажений графік. Вона підтвердила свої слова, так як дійсно опинилася біля "рідних сердечок", з якими може провести кілька годин.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Залетіти на кілька годин поцілувати дівчат - безцінно!😇 І як би не був завантажений мій графік, Я завжди буду знаходити час для моїх рідних сердечок❤️ Дякую за подарунок 👜 мій улюблений бренд @schiaparelli 💋", - пише Світлана Лобода.

"Побільше відпочивайте 😉 фанати почекають", "Мама вона така ❤️ найсильніша любов👩👧👧", "Яке наймиліше сердечко у вас на плечі ❤ ️ сплош суцільна ніжність😘", "Які великі вже доньки", "Які ви чудові!❤️", "Тiлечка така велика!😍", "Це здорово і цінно - серед купи роботи, суєти і зайнятості, знаходити час для дітей. І проводити його з користю 🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода перетворилася на Мерилін Монро: цій фігурі позаздрить навіть богиня

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Світлана Лобода показала кадри за день до пологів: "Жор напав"

Знай.ua писав, доньці Світлани Лободи 3 роки, ніжні кадри підкорили фанатів: без Ліндеманна