Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 9 мільйонів чоловік.

Він любить показувати своїх діточок Єлизавету і Гаррі, а також дружину в домашній обстановці. Публікація 31 Травня 2021 року не виняток, Максим виставив кілька знімків своєї 7-річної красуні на тлі яскравого сонечка. Галкін спробував зафіксувати Лізу так, щоб прямо позаду неї була вогненна куля.

Максим Галкін / фото : instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін / фото : instagram.com/maxgalkinru/

"Сонечко😂😍гортайте➡️ #батут #статика #динаміка #єлизаветагалкіна", - пише Максим Галкін у публікації.

Ліза дуже щаслива, посміхаючись і дивлячись на тата, перебуваючи на батуті.

"Чудова🌞", "Ну що за дівчинка, диво як хороша ❤️️️", "Дуже класні портрети, Максим вийшли!!!!👏👏👏", "😇☀️", "Чудова дівчинка❤️❤️❤️", "Красунечка😍", "Радість❤️", "Ангел😍 😍", "Кульбаба Сонячна😍😍😍😍", "Кульбаба якась😍😍😍", "😂😂 точно сонечко!", "Яка славна 😍 кульбаба😍👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Галкін)
Коментарі, скріншот: Instagram (Галкін)

Нагадаємо, Максим Галкін розважився з юною блондинкою, поки Алли Пугачової немає поруч: "Наша ранкова кумпарсіта"

Як повідомляв "Знай.ua", конкурент у Галкіна? Переможець "Євробачення" Maneskin "відповів" Пугачовій: "Будь моїм хлопчиком"

Знай.ua писав, Максим Галкін розважився на святі дочки Пугачової, поки Примадонни не було поруч: "Останнім часом..."