Григорій Решетник опублікував нове фото. На ньому він здався зі своєю дружиною.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливу фотографію, на якій він з'явився зі своєю дружиною.

Григорій Решетник з дружиною, фото з Instagram
Григорій Решетник з дружиною, фото з Instagram

Вони відвідали приватний музей історичного костюма та стилю Вікторії Лисенко. Відповідний пост з'явився на його офіційній Instagram-сторінці.

"Зі своєю Королевою на святкуванні Дня Народження @museumvictoria" — - повідомив він.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

За годину публікація зібрала близько 7,7 тисячі лайків. Користувачі соціальної мережі активно відреагували на публікацію різними коментарями.

"Ви прекрасні";" неймовірно красиві";" Ви мегашікарная пара";" які ви красиві і класні";" Ваша дружина дуже стильна і мила";" ви такі усміхнені і прекрасні";" найпрекрасніша сама в нашому шоу-бізнесі", — пишуть Передплатники Instagram.

Нещодавно Решетника помітили в компанії Злати Огневич. Ведучий шоу Холостяк посміхався і дивився прямо в камеру. Виконавиця з широкою посмішкою, і іноді поглядаючи на ведучого проекту, заявила, що вони готуються до другого сезону.

Раніше повідомляли, "Холостячці" Златі Огневич захотілося змін: "я частенько грішила".

Як повідомляв Знай.иа, Злата Огневич готує бомбу в "Холостячці", українці в передчутті: "Запальничка".

Знай.иа писав, Міша Заливако продовжує зустрічатися з переможницею" Холостяка " Богдан: вибір зроблено.