Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

Українка поскаржилася на ПриватБанк через дивну акцію

Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Зазначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни. В результаті виявилося, що українка не може отримати замовлену суму через те, що перебуває на обліку в центрі зайнятості. Ця ситуація також стосується державних службовців і пенсіонерів.

Дощ, фото: Unian
Дощ, фото: Unian

Погода 1 червня зіпсує старт літа в Україні, сонця не чекайте

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Перший місяць літа в Україні почнеться з холодних дощів і сильного вітру. У східних і південних областях пройдуть грози. Синоптик Наталка Діденко повідомила на своїй Facebook-сторінці, що 1 червня в Україні тепла не стане більше, а дощі продовжать заливати більшість областей. У вівторок над Кримом і приазов'ям розташується циклон, який своїми атмосферними фронтами викличе дощі на значну частину території України.

картопля / фото: Pixabay
картопля / фото: Pixabay

Популярний супермаркет мало не згодував українцям каміння замість картоплі

У відомому гіпермаркеті між продавцем і покупцем стався конфлікт. Продавець знайшов у картоплі камінь. Подія трапилася в гіпермаркеті Fozzy в місті Кременчук. Покупець звернув увагу продавців на камінь, який знаходився в картоплі. Про це повідомляє телеграм-портал H. kremenchug.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Аліна Гросу поскаржилася на "старість" в 25: "Я не могла змиритися"

Аліна відверто розповіла про депресію перед Днем народження, а також про те, чи планує відзначати це свято. 8 червня їй виповниться 26 років. Вона додала, що це все ще молоді роки, проте вже після 18-річчя зовсім не хочеться їх рахувати. Їй не хочеться влаштовувати великі гуляння з подарунками і зустрічами, тому над святкуванням дівчина ще думає.

Маша Полякова, скріншот з відео
Маша Полякова, скріншот з відео

16-річна Маша Полякова в міні-топі вразила розвагами з подружкою

Дочка популярної української співачки і акторка Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно 16-річна знаменитість виставила серію Селфі в дзеркалі, позуючи з подругою в одному із закладів Києва. Так, дівчина приміряла міні-топ білого кольору з глибоким декольте, сорочку і наряд із завищеною талією, а "фішкою" образу Маші стали масивні аксесуари у вигляді намиста-ланцюга, підвіски і сережок у формі хрестів.