Відомий на весь світ український боксер вирішив поділитися новим постом на своїй сторінці в соціальній Instagram. Там він продемонстрував свої рибальські здібності.

Василь Ломаченко має величезну аудиторію в соціальній мережі Instagram. Там він зібрав практично двомільйонну армію шанувальників, в такий спосіб обігнавши свого колегу Олександра Усика майже в два рази.

Зараз чоловік, по всій видимості, знаходиться в Каліфорнії, де проводить старанно тренування, готується до боїв, а також розслабляється.

Цього разу він вирішив показати те, як же йому вдається відпочити від усіх турбот, і як не дивно - це рибалка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На знімку чоловік стоїть з вудкою в одній руці, а в другій тримає свій улов - рибу середнього розміру. Видно, що спортсмен кайфує від того, що відбувається.

А ось на ролику, який прикріплений також до посту, Василь Ломаченко зняв, як вони з командою пересуваються по озеру. Місце неймовірно красиве, і проводити там час - суцільне задоволення.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Заборони мені носити stone island", " Вася на стогоні рухається, порядок 👍", "Зав'язав напевно з боксом", " Відео супер😍", " з Усиком то веселіше на човні😂 споймай рибу😂", "Вася, чекаємо тільки перемоги!!!"- пишуть користувачі в коментарях під постом.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга - 12 раундів практично з однією рукою: "відколов шматок..."

Як повідомляє портал "Знай.ua" Важкоатлет Олександр Усик побився з кумом Василем Ломаченком: "дівчинці не можна бити мужика". Олександр Усик влаштував поєдинок з Василем Ломаченком поза боксерським рингом

Також "Знай.uа" писав, що Боксер-чемпіон Василь Ломаченко підкорив українок майже голий, в одних мокрих трусах.