Президент України Володимир Зеленський знову порадував однодумців новим фото, на якому продемонстрував свою фізичну форму. З чого починається ранок глави держави.

Новий кадр він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де має багатомільйонну армію шанувальників. Більше 9 мільйонів людей стежать за оновленнями чоловіка.

Цього разу Володимир Зеленський вирішив показати, як йому вдається підтримувати себе у формі, навіть під час карантину. Незважаючи на щільний, завантажений графік, на тренування час все ж знайшлося.

Він одягнув майку чорного кольору, завдяки якій видно накачані руки глави держави, а в долонях у нього так званий "млинець". Володимир Олександрович зосереджений на тренуванні, поки його в цей час фотографують.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"У кожного свої "млинці" на сніданок! Всім гарного дня!!!"- підписав публікацію президент України. У такий спосіб він також вирішив продемонструвати свою підготовленість до літа, так як на календарі вже 1 червня, і саме до цієї дати постійно всі хочуть позбутися від "зимових запасів". Можна з упевненістю сказати, що український гарант зміг це зробити.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Колишні колеги, а також прості українці почали висловлювати своє захоплення цим кадром у коментарях: "схуд! Виглядайте краще, ніж до президентства", " Президент! 🔥 ", "У відмінній формі!!…👏🏻".

Нагадаємо, Юлія Мендель повернулася до Володимира Зеленського з розпитуваннями: "Видно, що відпочили"

Як повідомляв " Знай.ua", Зеленський назвав головну мету України на 2021 рік: "Недооцінений потенціал"

"Знай.ua" писав, Олена Зеленська спробувала нове шкільне меню і розповіла про зміни з 1 вересня: 160 нових страв