Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в середині робочого тижня. Дощі нікуди не подінуться, хоч і за вікном літо

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Циклон, який 1 червня заливав Центр, Південь, а також Схід України, вирішив ще трохи затриматися. Тому, в середу, 2 червня опадів у вигляді дощу буде предостатньо.

Волога погода охопить більшість областей країни, і до неї додасться сильний вітер і грози. Найбільше пощастило північним регіонам, де опади малоймовірні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Температура повітря залишиться без особливих змін. Протягом дня буде від 15 до 19 градусів тепла, а ось на півдні і Сході може прогрітися повітря до 20 градусів тепла.

Прогноз від Наталки Діденко на 2 червня, фото: Facebook
Прогноз від Наталки Діденко на 2 червня, фото: Facebook

У столиці ж буде невелика ймовірність дощу, і при цьому буде досить свіжо і вітряно. Температура повітря може прогрітися до максимальних 17 градусів тепла.

Потепління Наталка Діденко передбачила ближче до п'ятниці, і воно затримається з нами досить надовго. Наступного тижня температура повітря складе 20-25 градусів тепла, що вже набагато більше буде схоже на літо.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Раніше синоптики передбачали, що літо буде дуже спекотним, але, тим не менш дощовим. Збудеться прогноз чи ні - стане відомо зовсім скоро.

Нагадаємо, раніше Погода не дасть українцям насолодитися останніми вихідними весни: шашлики скасовуються. Останні вихідні весни запам'ятаються грозами і дощами.

Як повідомляє портал "Знай.иа" На голови українців посипалися крижини розміром з яйце: негода захопила всю країну. Останні дні в Україні погіршується погода і це стосується не тільки падіння температури, а й ураганів, які приносять за собою дощі з градом.

Також "Знай.иа" писав, що Україна перетвориться на "холодну Скандинавію" під кінець травня: суцільні дощі та грози.