Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість і його красуня-дружина Лілія зворушливо привітали шанувальників їх сім'ї з Днем захисту дітей 1 червня. Так, зірки виставили зворушливі чорно-білі знімки з фотосесії з їх 5-річним сином Леоном, обличчя якого донедавна приховували від чужих очей.

Лілія трепетно зазначила, що їх найрідніший хлопчик - справжній скарб, а також побажала кожній парі, яка мріє про дітей якнайшвидшого поповнення. До слова, сам Влад в одному з інтерв'ю зізнався, що вони з дружиною планують другу дитину.

"Наш скарб.💎❤️

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Такий маленький і водночас дорослий син.🥰

Це велике щастя, коли частка нам дарує таких янголят.✨
Вітаю зі Святом!

І бажаю від усього серця кожній сім'ї, яка прагне мати дітей, щоб ці янголятка з'являлися.🙏🥰♥️"

Фолловери залишилися в захваті: "Ви неймовірні та чарівні❤️😍"," яка ви красива сім'я хлопчик ну красунчик👏 👏 👏"," красунчик❤️", " 🙌 🙌 🙌 Ви прекрасні , Здоров'я вам і щастя.", "У вас дуже красива сім'я) Влад, малюк дуже схожий на вас😍".