Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила свіже відео, вирішивши навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка показала, як правильно їсти устриць в одному їх закладів Києва, зазначивши, що делікатес варто лише "підбирати" виделкою і випивати з черепашки.

Спародіювати зірку вирішив шоумен Володимир Остапчук - ведучий теж вирішив поласувати устрицями в ресторані. Втім, в останній момент чоловік все ж відмовився від вживання страви, назвавши устриць "шмарклями".

"Як правильно їсти устриці.

Inspired by @freimutolia"

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію Остапчука: "😂 😂 😂 Вовааааа, Я їх не можу взагалі їсти🤢"," мені здається, вона це вже чисто заради тебе знімає)))"," 😂 😂 і сьорбнути так, щоб послухали на вулиці", " фууу, я їх ніколи не їла, і навіть не хочу пробувати. як взагалі можна їсти ці шмарклі?", "Не надто багато Олі останнім часом???!😮 😮 ", "Медку кілька крапель і буде трохи інший смак🐝 🤔 🐝 🐝".

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на "Інтері".