У четвер, 3 червня, по всій Україні очікується прохолодна погода. На Заході, Півночі і в Центрі країни буде хмарно з проясненнями. При цьому південні та східні регіони накриють дощі з грозами.

Так, за прогнозами Укргідрометцентру, найтепліше буде в Закарпатській, Волинській та Рівненській областях – температура повітря до +20 градусів. На Буковині температура підніметься до +16 +18.

На Півночі денна температура коливатиметься там у межах +17 +19 градусів. На Миколаєвщині прогнозується +14 +16 градусів, на Херсонщині та в Криму – близько +17 градусів. Найтепліше буде в Одеській області.

На Сході температура коливатиметься від +15 +17 градусів на Харківщині до +16 +18 у Донецькій та Луганській областях. Погода буде похмурою, з дощами і грозами.

У Києві в четвер буде похмуро, але сухо. Температура повітря в столиці складе +20 градусів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

погода 3 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Синоптик Наталка Діденко у Facebook повідомила, що четвер в Україні знову обіцяє дощі. Найбільша кількість опадів припаде на смугу від Харківщини через Полтавщину та Дніпро з районами.

А також захопить Кропивницький з районами аж до Одещини, Миколаївщини, Херсонщини. У Приазов'ї, на Луганщині та в Криму сильні дощі можуть чергуватися з проясненнями.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: + 40 градусів і бурі.