Злата Огневич порадувала шанувальників новим оригінальним і повітряним образом. Відповідне фото з'явилося в сторіз Instagram.

Популярна співачка, чарівна і талановита артистка, представниця України на "Євробаченні" Злата Огневич потішила аудиторію шикарним постом в її соціальній мережі.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

У сторіз вона опублікувала знімок в білому короткому платтячку, яке схоже на пеньюар. Взуття на довгому каблуці. Даний образ знахідка не самої Злати, а її особистого стиліста, на якого вона послалася в сторіз.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

До слова, українська співачка регулярно радує шанувальників піснями переважно ліричної тематики. Нещодавно вийшов її кліп на пісню Океан. Також вона випустила польську версію своєї пісні Богиня. Дана ідея була підтримкою поляків у боротьбі проти скасування абортів.

Перед зимовими святами Огневич зняла кліп на пісню "обіцяй мені". Автор Музички-звукорежисер Михайло Некрасов, з яким вона працює з самого початку її кар'єри.

Додамо, що нещодавно стало відомо про те, що Злата Огневич стане новою "холостячкою" у другому сезоні популярного телешоу. Глядачам покажуть напружену боротьбу за руку і серце красуні.

Раніше повідомляли, "Холостяк" Михайло Заливако відхопив після вибору Анни Богдан: "почуття розчарування".

Як повідомляв Знай.ua, "Перед вами" нова "Холостячка" Злата Огневич перетворилася на " супервумен".

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако після фіналу зчепився з Холоденко і Решетником: "відчуваєш себе негідником...".