Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників свіжою публікацією в соцмережі Instagram.

Так, 43-річний виконавець опублікував цікаву фотографію, на якій він зображений вночі з пляшкою води в руках та в спортивному одязі – футболці, шортах і кросівках.

Виявляється, Арсен любить пробігтися київськими вулицями перед сном. Того дня артист набігав понад 8 кілометрів по Печерському району.

Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian
Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian

У підписі до кадру він зізнався, що спробував бігати в нових кросівках бренду Nike, які йому подарувала дружина, співачка Антоніна Матвієнко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

" Ну от тепер, добраніч 😉 Спробував Nike - кохана Тоня Матвієнко подарувала ❤️", - написав Мірзоян.

Арсен Мірзоян, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян показав пафосним зіркам душу вуличного музиканта. Артист влаштував концерт просто на вулиці в Києві.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян похвалився хітом для нового шоу: будемо слухати кожен день. Зять Ніни Матвієнко виконав нову пісню наживо.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко випустила чуттєвий кліп до Дня захисту дітей: "Поцілуй свою донечку".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян зізнався в коханні Тоні Матвієнко на очах у сотень людей: вибухова романтика. Співак знову зважився на пропозицію руки та серця.