В Індії сталася трагедія на весіллі: померла наречена. Однак навіть це не змусило її зупиняти.

За кілька хвилин до закінчення церемонії наречена на ім'я Сурабхі знепритомніла. Лікарі кинулися їй на допомогу, проте врятувати дівчину не вдалося, передає портал 7news.

Весілля, скріншот з відео
Весілля, скріншот з відео

Батьків обох сімей не зупинила загибель нареченої. Вони швидко прийшли до угоди видати за нареченого молодшу дочку. Весілля вирішили не переривати. У підсумку, коли труп молодої дівчини лежав в одній кімнаті, в іншій грали весілля з її молодшою дочкою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Родичі зізналися, що дане рішення далося дуже не важко, додавши що вони відчували змішаний емоції: смуток від втрати однієї з дочок і радість через заміжжя іншої.

"Це був важкий виклик для нашої сім'ї. Одна дочка лежала мертвою в одній кімнаті, а весілля молодшої дочки святкувалася в іншій кімнаті", — зізнався дядько загиблої.

Оскільки весілля - справа дорога і клопітка, іноді навіть смерть одного з молодят не заважає її проведенню. Сім'ї, які влазять у величезні борги заради торжества, готові на будь-які компроміси, щоб не втрачати гроші.

Нагадавши, молитва до святих при зраді в шлюбі: як випросити у Бога щастя і вірність в шлюбі. Молитва допоможе пережити зраду найближчої людини

Як повідомляв портал " Знай.ІА", вінчання або просто штамп? Всі " ЗА " і "проти" шлюбу з дозволу Бога-чи врятує від розлучення. Як церквою сприймається НЕВІНЧАНИЙ шлюб

Також " Знай.ІА " писав, що День Святої рити Касійської 22 травня: як просити допомоги у покровительки жінок, матерів і нужденних. Сьогодні згадують подвиг віри святої рити Касійської.