В Інтернеті з'явилося кумедне відео з Тіною Кароль. Українці заінтриговані її поведінкою.

Тіна Кароль одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Українка була ведучою безлічі передач, а також пробувала себе в якості актриси в деяких проектах. В Україні вона шановна і визнана переможниця ряду музичних премій.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так Тіна Кароль бере участь у безлічі телешоу. Протягом шести років вона є тренером передачі " Голос.Діти".

Тіна Кароль / фото: Instagram
Тіна Кароль / фото: Instagram

Також Кароль є однією з найбільш популярних українських Instagram-зірок. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік. Також в цій популярній соціальній мережі безліч фан-акаунтів, які присвячені життю співачки. Зокрема на одному з них під назвою _fantina розмістив кумедне відео. На ньому українська співачка задумливо дивиться в сторону, потім піднімає погляд і посміхається.

"Тіна знову щось задумала"; "красуня"; "щось задумала дуже серйозне"; "тільки я повторив міміку"; " чому така сумна?"; "Жінка - загадка, але це вабить", — пишуть Передплатники.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль розповіла про найважливіший крок у житті.

Як повідомляв "Знай.иа", щаслива Тіна Кароль у білій сукні порадувала радісною новиною

Також "Знай.иа" писав, що 16-річна дочка Олі Полякової Маша прийшла мітингувати до Зеленського.