Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 600 тисяч підписників.

А зараз Марина відповіла, як вона ставиться до перевірки телефону і листувань другої половинки, а також причину розлучення з колишнім чоловіком.

Про це він розповіла в програмі "Неймовірна правда про зірок" на телеканалі СТБ.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Так, за словами Боржемської, перевіряти телефон чоловіка - табу.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Табу. Особистий простір, який ніколи не зачіпаю", - сказала вона.

У ЗМІ активно гуляє інформація, що Марина розлучилася з В'ячеславом Узєлковим через домашнє насильство, хоча сама тренер про це говорити не хотіла і не хоче.

"А я можу...Але, а можна його пропустити?",- запитала Боржемська після питання про причину розлучення.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

Єдине, що вона сказала на рахунок цієї важкої для себе теми, що якщо жінка приймає рішення піти, то потрібно піти назавжди і не повертатися.

"Або ти збираєш речі і йдеш назавжди і ти більше ніколи не повертаєшся. Тому що, людина якщо він хоча б один раз підняла на тебе руку, вона підніме і вдруге. Це закономірність", - відповіла тренер.

Також в інтерв'ю з Катею Осадчою тренер відреагувала на новий роман свого екс-чоловіка: "Я дуже щаслива за нього, правда. Мені хочеться, щоб він був щасливий, щоб його любили, мені дуже хочеться, щоб він пішов у ці відносини і йому було комфортно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тренер "Зважених та щасливих" Боржемська поділилася легкими рецептами салатів для схуднення: швидко, смачно і надійно

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня Узєлкова Боржемська розповіла про своє ставлення до вишиванок: "спасибі ,що народилася в Україні"

Також «Знай.иа " писав, що Ніякої депресії і авітамінозу: Марина Боржемська показала, як відновитися після пологів