Відомий український співак, зять Народної артистки Ніни Матвієнко і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян встиг побувати в гостях у програми "Неймовірна правда про зірок". Автори заінтригували телеглядачів доволі пікантним питанням. Вони запитали зірку про "таємний роман" з новою "Холостячкою" Злати Огнєвіч.

Про це стало відомо завдяки програмі "Неймовірна правда про зірок" каналу СТБ, випуск якої вже доступний в мережі YouTube.

Одним з перших питань, яким поцікавилися журналісти були чутки про новий роман артиста з "холостячкою" Златою Огнєвіч.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

"Так, у мене роман зі Златою Огнєвіч. Де ці свідки Єгови? Ми часто виступаємо разом, вже скільки років.", - відповів на чутки Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пізніше Арсена запитали про його стосунки з друзями.

"У мене дуже багато друзів, подружок. Одна була, на жаль зараз її вже немає, це була аварія. Вона любила смішні пісні. Рядки про те, що шампунь стікає з моєї голови її дуже смішили, я завжди, коли приймаю душ, згадую її", - поділився спогадами співак.

Варто зазначити, що автори шоу не просто ставили питання, а й використовували пульсометр для відстеження емоційного стану артиста. На цьому питанні пульс Арсен помітно підскочив.

Однак є і ще новина, нещодавно, в неділю, 30 травня, Арсен Мірзоян і Злата Огнєвіч знову з'явилися разом на публіці. Артисти виступили для жителів і гостей міста Сєвєродонецьк, який відзначав 87-ту річницю з дня заснування.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян "втік" від Тоні Матвієнко посеред ночі, щоб попити "з горла".

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко випустила чуттєвий кліп до Дня захисту дітей: "Поцілуй свою донечку".

Знай.uа писав, Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило".