Відомий співак і народний артист України, ректор і президент Київського університету культури і мистецтв Михайло Полавський має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах.

А зараз "співаючий ректор" вирішив поділитися смачним рецептом сніданку, який готується з мінімальної кількості інгредієнтів.

"Смачний сніданок для любителів шоколаду. Змішуємо звичайний йогурт з розтопленим шоколадом. Тепер по черзі, тонким шаром викладаємо пластівці, родзинки і сам йогурт. Отриману масу ставимо в холодильник на 2 години. Корисний сніданок готовий", - розповів про простий і смачний сніданок Поплавський.

"Смачний сніданок для любителів шоколаду 🍫
Зберігайте і готуйте за моїм рецептом!
Смачного", - підписав відеорецепт артист.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Скоро може буде нова рубрика))))) сніданок з Поплавським", "смакота", "рецепт я вже себе зберегла", "рецепт чудовий, не дорогий", "впевнена щось смачне вийшло"," ви шеф-кухар", "і дуже добре готуєте", "клас, потрібно спробувати", "обожнюю ваші відео і вас",-коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський захотів молоду дівчину, але все пішло не за планом: "обдурила, підвела". 71-річний співаючий ректор опублікував відео, в якому з'явився в компанії красивої тіктокерші Анастасії з TopTeamHouse.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нестаріючий Поплавський показав свій еліксир молодості: справа в яйцях. Популярний український співак і співочий ректор Михайло Поплавський показав, як рекомендує снідати, щоб відчувати себе бадьоро і енергійно протягом усього дня.

Також «Знай.иа " писав, що 71-річний Михайло Поплавський взявся за старе молоде, в оточенні юних красунь: "а ми коханці..." "Юний орел" продовжує робити яскраве шоу-цього разу Михайло Михайлович навіть смокінг надів