Відома українська співачка, новоспечена "Холостячка", а також представниця України на пісенному конкурсі "Євробачення-2013", Злата Огнєвіч розповіла про своє дитинство.

Про це вона розповіла програмі "Неймовірна правда про зірок", давши відверте інтерв'ю.

Вона показала свої дитячі фотографії, і все це супроводжувалося цікавими історіями. Вона коли народилася абсолютно не плакала, і навіть не видавала якихось звуків. Батьки злякалися, що це продовжиться і надалі.

Як виявилося, вона просто чекала моменту, щоб показати рідним, що в майбутньому стануть співачкою.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Всього за кілька місяців до народження лікарі заявили мамі Злати, що плід завмер, і не ворушиться, радили позбутися дитини.

Злата Огневич, фото: скріншот з відео
Злата Огневич, фото: скріншот з відео

"Мама зі сльозами на очах каже:" Ні, я помру, якщо ця дитина не народиться. Давайте щось робити". Маму поклали в лікарню, вона лежала в ліжку, не вставала взагалі, і так я народилася " - розповідає українська співачка.

Перші роки її життя пройшли в Марманську, але через постійні хвороби дочки, довелося переїхати до Криму. Було складно, грошей не було, і доводилося продавати речі, а одягатися в секонд-хенді.

Злата не завжди була спокійною, любила побалуватися, за що потім отримувала і ременем, і на гречці стояла. "Було боляче, але я все одно робила шкоду" - каже співачка.

У сім років вона почала займатися музикою, так як батьки помітили талант. Але, в підлітковому віці їй це набридло, хотілося більше гуляти з друзями.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

У школі у неї теж не відразу все налагодилося. Вона відчула булінг з боку однокласників: "це були тортури, тому що це підліткове стадо, це такий булінг почався. Однолітки думали, що у мене зіркова хвороба, так як я співачка" - продовжила артистка.

Незважаючи на все це, труднощі її не зламали, і вона стала тим, ким вона є сьогодні.

Раніше повідомляли, "Холостяк" Михайло Заливако відхопив після вибору Анни Богдан: "почуття розчарування".

Як повідомляв Знай.ua, "Перед вами" нова "Холостячка" Злата Огнєвіч перетворилася на " супервумен".

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако після фіналу зчепився з Холоденко і Решетником: "відчуваєш себе негідником...".