Відома українська співачка Ірина Білик вирішила дати невелике, відверте інтерв'ю. Там вона повідала про сім'ю, а також зустрічі з колишнім чоловіком.

Сюжет був показаний в програмі "Неймовірна правда про зірок".

Не так давно Ірина Білик була на відпочинку, де абсолютно випадково зустріла свого колишнього молодого чоловіка, він був не один, а з новою обраницею. Після цього, ввечері вона отримала повідомлення від нього, "Чудово виглядаєш. Зустрінемося на каву?".

В результаті співачка вирішила, що не буде цього робити, так як він був з дівчиною, і не зрозуміло навіщо він вирішив покликати колишню на посиденьки, і явно їй було б це неприємно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Кореспондент почала ставити артистці незвичайні питання, які були злегка особисті. Наприклад: нормально або соромно займатися с*ксом по телефону.

"Я колись займалася. Мені сподобалося. Вам обом дуже добре, приємно, і не тільки на серці. Раджу, спробуйте " - розповіла Ірина Білик.

Поговорили вони і про обраницю сина - Алісу. Ірина Білик каже, що відразу її сприйняла добре, так як вона дуже красива і добра. Часто також вона змінює колір волосся, чому артистка дуже заздрить, адже собі вона дозволити такого не може.

Варто відзначити, що під час зйомки цього інтерв'ю, ще не було відомо про розлучення жінки, тому питань про нього не було абсолютно.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Ірина Білик у сльозах розповіла про важкохворого брата

Також 51-річна Ірина Білик розлучається з чоловіком, українці вражені

А ще 51-річна Ірина Білик на "масці" вразила українців зовнішністю