Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 590 тисяч осіб.

Зараз чоловік поділився кумедною новиною, адже він, несподівано для всіх, опинився в мультфільмі. Однак лише в якості голосу для одного з персонажів. Сам Євген здивований подібним розвитком подій, адже тепер його можна почути там, де продається попкорн і куди може прийти будь-який українець.

Євген Клопотенко, фото з Instagram
Євген Клопотенко, фото з Instagram

Для Клопотенко, як для творчої людини, досить важливо робити всілякі речі, які не пов'язані з профілем діяльності. Тому озвучка мультфільму вписалася в цю концепцію.

"Тепер кіт Тимко у мультику Кролик Петрик має мій голос. Важкий, але крутий досвід. Кожну фразу ми записували по 30 хвилин. 20 дублів. Треба зловити ідеально чисту та правильну інтонацію. Плюс, уявити себе тим персонажем. Але оскільки мені дістався кіт-хуліган, то тут особливої проблеми не було. В мені є ті хуліганські зародки. Ну, і я трохи котик. Вийшло божественно. До речі, той самий мультик озвучила @vitovskavantsa. А вона профі. Пишаюся, що там є і мій голос", - пише Євген Клопотенко в публікації.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чоловік зізнався, що вважає український дубляж найкрутішим. І тепер він сам виступає частиною цього.

Нагадаємо, Клопотенко налив борщу прямо в буханець, українці ахнули - "О май гад!"

Як повідомляв Знай.ua, Євген Клопотенко розповів про свою найганебнішу страву: "Зварив багато літрів..."

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська з Євгеном Клопотенком самі приготували страви зі шкільного меню: "Літні канікули - хороший привід"