Православна Церква негативно ставиться до поняття "псування", так як вважає, що це віра в те, чого не існує. Однак є люди, які вірять в це і часто до "ознак порчі" відносять раптову депресію і апатію, суїцидальні думки, несподівані перешкоди на рівному місці, розвиток самобутніх фобій і багато іншого.

Молитва Ісуса Христа від псування - найкращий спосіб позбутися негативного впливу. Священнослужителі постійно нагадують, що в жодному разі не можна бажати зла своїм кривдникам.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Молитва Господу для позбавлення від порчі

"У руці твого превеликаго милосердя, Боже мій, вручаю душу і тіло моє, почуття і слова мої, поради і думки моя, справи Мої і вся тіла і душі моєї руху. Вхід і вихід мій, віру і проживання моє, течія і кінець життя мого, день і годину дихання мого, смерть моя, упокій душі і тіла мого.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ти ж, про Премілосерде Боже, всього світу гріхами непереборне доброти, незлобивий, Господи, мене, більше всіх чоловіків грішнейшаго, прийми в руки захисту Твого і визволи від всякого зла, очисти численні провини моїх подай виправлення злому і окаянному моєму житті і від прийдешніх падінь сильних завжди захоплювався мене, щоб ні в чому Господь прогнівався твоє людинолюбство, їм же покривай неміч мою від бісів, пристрастей і злих людей.

Даруй мені кончину християнських, бездоганною, мирною, від повітряних духів злоби збережи, на Страшному твоєму суді милостивий рабу твоєму буди і утверди мене праворуч благословенним твоїм вівцям, і з ними тобі, Творця мого, славлю на віки. Амінь."

Раніше повідомляли, сильна молитва до Володимирської ікони про допомогу в складних умовах: читай з вірою 3 червня.

Як повідомляв Знай.uа, простий священик під кулями лікує понівечені війною душі солдатів: "Не соромно перед дітьми".

Знай.uа писав, молитва Богородиці про дітей: "За всіх отроків, отроковіц, немовлят і в утробі носяться".