Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

Там за її життям стежать понад 1,8 мільйонів чоловік. І зараз, на офіційній фан-сторінці "Дантіна", з'явилося відео виступу виконавиці з Андрієм Хливнюком з "Бумбокс" на сцені "Голосу країни" в ефірі фіналу дев'ятого сезону шоу. Вони виконали спільну пісню "Безодня".

"Між нами півкроку, між нами безодня...", - йдеться в публікації.

Андрій постав у шапці, іноді сідаючи на коліна, на сцені. А Тіна опинилася в ніжній червоній сукні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Це було незабутньо! Приголомшлива пісня і неймовірний виступ🔥", "Хто переглядає даний виступ досі, піднімаємо руки!🙋 🏻 ♀", "Ви дуже красива і незрівнянна пара", "Маленький фільм в одному виступі, історію розповіли так правдиво,чуттєво і еротично 🙈 кожен раз дивлюся в восхщении😍", "Любимка❤️❤️❤️🔥🔥🔥❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Кароль)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кароль)

Коментарі, скріншот: Instagram (Кароль)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кароль)

Нагадаємо, Тіна Кароль заінтригувала фанатів, і Дан Балан ні при чому: "Жінка-загадка". Українська співачка задумливо дивиться в сторону.

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль з'явилася з дитиною на руках, а Дан Балан заговорив про сім'ю: "Момент настав"

Також Знай.ua писав, "Їж більше", - Тіна Кароль вразила українців фігурою в облягаючій сукні