Ведучі програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч з'ясували, хто із зірок схуд на 8 кг всього за місяць, а хто заради ідеальних форм б'є себе електричним струмом.

Володарка пишних форм Настя Каменських зізналася – набрала кілька зайвих кілограмів під час зйомок реаліті в Мексиці. Тепер вона активно приводить тіло до ладу.

"Ротик треба замкнути і все. Ви знаєте, що лише 20% успіху залежить від занять спортом і 80% – це їжа, яку ми вживаємо", - розповіла співачка.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

У свою чергу Джамала від смачненького відмовлятися не планує. Вона знайшла таку дієту – щоб і їсти, і худнути.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Раджу дуже калорійне їсти в першій половині дня – до першої або до третьої години, все! Вже їла і бургери, і пасту! Я не з тих "ЗОЖників", не хочу відмовлятись від усіх смачних страв. Я дуже люблю кримсько-татарську кухню: плов, янтик, манти. Я це все їм, але тепер до першої!" - зазначила артистка.

Джамала, фото з Instagram
Джамала, фото з Instagram

Також своє тіло до літа готує і Аліна Гросу. Зірка поділилася власним способом схуднення.

"Займаюся спортом під током. Це коли на тебе чіпляють спеціальне приладдя і поступає ток. Змочують, пускають імпульси і в тебе скорочуються м'язи – ти дуже-дуже швидко підтягуєшся. Менше целюліту, його взагалі може не бути, тобто фігура стає дуже підтягнута ", - зізналася вона.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Нагадаємо, від Руслани до Джамали: найкращі виступи України на Євробаченні, які увійшли в історію.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала показала красенів-синів і підняла важливу тему для кожної мами: "Потрібно обмежувати".

Також портал Знай.uа писав, що Джамала розповіла про болючу трагедію в родині.