Стало відомо про те, що на популярному центральному пляжі Квінсленда був помічений величезний крокодил. Представляв небезпеку для люде й, було зроблено попередження.

Рибалка помітив великого крокодила на популярному пляжі, де люди купаються і катаються на серфінгу. Сталося це в центрі Квінсленда. За оцінками чоловіка, його довжина становила не менше чотирьох метрів, що є досить великим розміром.

Крокодил, фото: скріншот з відео
Крокодил, фото: скріншот з відео

Він каже, що рибалив на цьому місці більше 10 років і ніколи раніше не бачив крокодила, або інших рідкісних істот на цій місцевості. Також, чоловік зазначив, що споглядати це на власні очі було приголомшливо, і такого він не відчував ніколи раніше.

Крокодил дрейфував уздовж берегової лінії близько п'яти хвилин. На пляжі не було ніяких попереджень про крокодилів, але з тих пір місцева влада встановила тимчасові знаки.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Крокодил, фото: скріншот з відео
Крокодил, фото: скріншот з відео

Місцеві жителі настійно рекомендують стежити за ситуацією з крокодилом, завантаживши додаток QWildlife. Парки і дика природа Квінсленда також розслідують переміщення рептилій.

Нагадаємо, що кілька місяців тому в Квінсленді помер 17-річний хлопець. Причиною смерті стала медуза, яка вжалила хлопця.

Це сталося 22 лютого, його ім'я не називається. Хлопець плавав біля мису Кейп-Йорк і після укусу його екстрено доставили в лікарню вертольотом. Однак згодом, першого березня він все ж помер.

Нагадавши, новий вид павука зачарував незвичайним видом: істота з мультфільму. Забарвлення нового виду павука дуже нагадує відомого героя

Як повідомляв портал " Знай.ІА", найбільший морський монстр "ховався" в Антарктиді: 12-метрове створення виявилося старше динозаврів.

Також " Знай.ІА " писав, два мільйони пінгвінів і трильйони сарани: де живуть найбільші зграї планети.