Молода жінка з Великобританії спробувала веганську дієту та інші комплексні методи лікування, які допомогли їй вижити під час триваючої 10-річної боротьби з раком яєчників. Про це повідомляє видання 7news.

За словами 28-річної Жасмин Керр, прикордонні пухлини яєчників їй вперше діагностували 10 років тому. Ці пухлини потенційно могли стати злоякісними.

Все почалося з того, що її почали мучити сильне здуття живота і болі.

Не бажаючи ризикувати, лікарі вирішили видалити більшу частину її репродуктивної системи, що призвело до ранньої менопаузи в 17 років.

Жасмин Керр в лікарні, 7news
Жасмин Керр в лікарні, 7news

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Протягом наступних 10 років Жасмин видалили ще кілька пухлин, а в грудні 2019 року їй поставили діагноз рідкісної форми раку яєчників - серозної карциноми низького ступеня.

Лікарі попередили, що їй залишилося жити всього рік.

«Спочатку я була в шоці, але потім я просто вирішила з цим боротися. Я все ще тут, і у мене є нова мета в житті-кампанія за альтернативні методи лікування", - говорить Жасмин.

Дівчина зважилася на нетрадиційне лікування раку - виключила зі свого раціону м'ясо, молочні продукти та інші продукти тваринного походження, і навіть вважає, що через рік вона повністю вилікується від раку, враховуючи досягнутий прогрес.

МРТ Жасмин Керр, 7news
МРТ Жасмин Керр, 7news

«Раніше я їла багато м'ясних і молочних продуктів, але я повністю виключила їх зі свого раціону, щоб змусити голодувати ракові клітини, за винятком яєць для невеликої кількості білка, тому що я почала втрачати занадто багато ваги», - ділиться вона особистим досвідом.

28-річна дівчина також займається духовними практиками, такими як зцілення енергією рейки.

" я вважаю, що рак виникає через стрес і травми, тому що стрес виділяє в організм шкідливі хімічні речовини. Раніше я працювала на трьох роботах, і у мене ніколи не було часу розслабитися, і у мене є дитяча травма, коли моя мама серйозно захворіла на рак грудей, коли мені було всього 12 років, що змусило мене дуже швидко подорослішати», - говорить вона.

У 17 років у неї почалося сильне здуття живота, і живіт виріс до розмірів восьмого місяця вагітності. Лікарі подумали, що це просто нетравлення шлунка, але сканування виявило пухлини.

«Рак поширився по моєму животу, як бризки фарби. Коли я прокинувся після операції, це було дуже болісно, коли я дізналася, що у мене ніколи не буде дітей, але я просто хотіла вірити, що зі мною все буде в порядку, і я продовжу жити», - зізнається дівчина.

Нагадаємо, що вибух газу зруйнував будинок дощенту, люди стрибали з вікон: 2-місячна крихта дивом вижила під завалами.

Як повідомляв портал Знай.uа, подружжя в погонах витягли старого з палаючої квартири:"ризикували своїми життями".

Також Знай.uа писав, що рятувальники заради пухнастих носиків залазили на височенні дерева і в глибокі колодязі: куди завело їх цікавість.