В Україні взялися за виплати зарплат, заборгованих працедавцями. Про це повідомили у прес-службі Міністерства юстиції України.

Як зазначається, органами Державної виконавчої служби лише за минулий тиждень було стягнуто15,4 мільйони гривень заборгованості із виплати зарплати на користь 1 тисячі 354 працівників.

борги
борги

При цьому найбільша сума – понад 5,4 мільйона гривень, була стягнута у Дніпропетровській області. Там комунальне підприємство «Новомосковськтеплоенерго» заборгувало зарплатню понад 640 працівникам. Всі кошти були списані з рахунку підприємства-боржника.

Загалом від початку 2021 року органам Державної виконавчої служби Мінюсту вдалося стягнути 274,3 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

зарплата, скріншот з відео
зарплата, скріншот з відео

Повністю отримали свої чесно зароблені гроші 20 тисяч 241 працівник.

Нагадаємо, раніше В Україні заговорили про скасування ЖКГ на карантині - чи збудеться насправді.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українці просять повернути гроші за всі оплачені комунальні послуги: "20% на кожного". Петиція з'явилася на сайті президента України.

Також "Знай.ua" писав, що Перехід на зимовий час вимагають скасувати, українці в розпачі: "незручно для 80% громадян".