Відомі українські артисти вирішили розповісти про свої незвичайні хобі. Чим знаменитості займаються у вільний від концертів час.

Карантин виявився прекрасною можливістю робити те, що вам дійсно подобається. Тому нові хобі з'явилися мало не у кожного. Українські зірки - не виняток. У програмі" Ранок з Україною "на каналі" Україна " Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч розповіли, хто із зірок варить свічки, а хто сам робить собі макіяж на Концерти не для того, щоб заощадити, а тому що просто любить цим займатися.

Танці та спів не хобі для артистів, а повноцінна робота, тому у вільний від цього час, вони намагаються знайти щось нове для себе, що раніше було чуже. Ось, наприклад, артист балету Олександр Стоянов навчився варити свічки, і тепер до нього ціла черга за ними.

"Натуральні свічки, які корисні для здоров'я, якими можна мазати руки. Тобто це арома-свічки, масажні. Я впевнений в тому, з чого їх роблю, що це натуральні і корисні складові" - вирішив поділитися чоловік ефірі каналу "Україна". Спочатку, цим повинна була займатися дружина, але, її це не захопило.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А ось співак Артем Пивоваров вибрав хобі зовсім інше. Чоловік займається в'єтнамсько-китайським видом кунг-фу. Вже чотири роки він відвідує заняття, і постійно вчиться чомусь новому.

А ось співачка Аліна Гросу поєднала приємне з корисним. Вона оволоділа навичками монтажу, і тепер всі свої музичні роботи робить сама. Більш того, вона навіть не наймає режисера на майданчик, і виконує роботу за нього.

Це виходить дешевше, і плюс напрацьовується непоганий досвід.

"Одна з моїх найулюбленіших справ перед концертом-виділити собі годинку на експерименти. Наприклад, на останньому концерті я зробила собі такий макіяж: одне око було синього кольору, друге-зеленого, але не думайте, що це виглядало погано, було стильно, красиво", - поділилася DOROFEEVA ще одним своїм захопленням. Вона тепер може сама працювати візажистом.

Нагадавши, Надя Дорофєєва згадала свої перші рази без Володимира Дантеса:"у 12, в клубі".

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу після розлучення пустилася берега- " танцюю в червоній сукні…". Гросу поділилася з фанатами близькою радістю

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар "потонула" в обіймах чоловіка, і це не Стоянов: "чим брудніше...". Балерина показала кадр з репетиції