Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість відправився на відпочинок в Карпати разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном, встигнувши відвідати безліч захоплюючих місць. Так, артист виставив знімок з вершини гори Горган (Костел), насолоджуючись видом на ліси і небо в хмарах на висоті 1049 метрів.

Шоумен приміряв зручне спортивне вбрання чорного кольору, бейсболку і кросівки, сидячи на скелі. При цьому Влад зізнався, що в такому величному місці відчув не тільки захват, але і певний страх.

"1049м на рівнем моря 🇺🇦

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Велич, краса і страх..."

Фолловери не пройшли повз: "Так триматы! 🔥 🔥 🔥 👏 👏 👏 ", "Обожнюю гори😍 😍 😍", " дуже гарно!🔥 ", "Вид просто чудовий!🔥 💯 ❤ ️ ", "Була там нещодавно. Шкода, що не пересікнулся, була б безмежно рада такій зустрічі)", "Красиво🔥 🔥❤️❤️", "Владислав Миколайович ви великий молодець, дуже красиво неймовірна краса.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏👏👏👏".