Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

Зараз чоловік поділився фотографією свого сина Діми, якому виповнилося чотири роки. Григорій вирішив привітати малюка з Днем народження в Інтернеті, підбираючи всілякі епітети і кажучи про любов. Для Решетника його синуля класний, харизматичний, геніальний і творчий. Телеведучий хоче, щоб дитина була щаслива, завжди посміхався і веселився.

Гриша Решетник, скріншот: YouTube
Гриша Решетник, скріншот: YouTube

"Нашому красунчику Дімульчику сьогодні 4️ ⃣ року ☺ крутий, класний, харизматичний, творчий і просто геніальний! Синку, любимо тебе безмежно, тому будь щасливий, завжди веселий і усміхнений ☺ ми з мамою і братами поруч ❤️ Твоя сім'я", - пише Григорій Решетник.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Користувачі в коментарях теж почали вітати Діму зі святом. "🎂🎁🌞☘😇🙏🙏🙏Нехай росте здоровим ! Здійснення всіх мрій і бажань !🎈🎈🎈", "Мої привітання 👏 нехай росте здоровим і щасливим😊", "Вітаю вашого хлопчика😍😍😍", "Привітання З Днем народження 🥳🥳🥳🎉🎉🎉🎉", "Димуличка з Днем Народження! Залишайся таким же прекрасним хлопчиком, всього тобі самого найкращого🎉🎉🎉😘", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дружина ведучого "Холостяка" Решетника підловила коханого на брехні: "Не спиш уже тиждень..."

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник з "Холостяка" показав шалену романтику: "Моя королева"

Знай.ua писав, ведучий "Холостяка" Решетник придумав заняття дітям на літо: "Щоб вчилися краще"