З'явилася інформація про 12-річного Аугусто Дембо, який проживає в столиці Анголи Луанді і вважає, що його батько шимпанзе.

Хлопчик дізнався про це зі слів матері, тому вже зараз експерти оскаржують генетичний склад дитини. Про це повідомляє видання Africa Daily News. Також відомо, що увагу громадськості привернуло визнання його матері в тому, що він є плодом любові між жінкою і шимпанзе.

Шимпанзе, фото: Getty Images
Шимпанзе, фото: Getty Images

Зв'язок з самцем мавпи, за припущеними даними, тривала протягом декількох років, поки вона працювала в Національному парку камеї на посаді офіцера з охорони природи і навколишнього середовища.

Хлопчик відразу ж став знаменитим з моменту, як історія була опублікована в одній з місцевих газет. Там, де він проживає, з'явилися натовпи фанатів, які бажають надати 12-річному Аугусто матеріальну допомогу, і просто подивитися на унікальну дитину.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Носові кліщі у дитинчат шимпанзе, фото:batrachospermum.ru
Носові кліщі у дитинчат шимпанзе, фото:batrachospermum.ru

Антоніо Мендес-фахівець муніципальної лікарні Луени-вважає, що сексуальні відносини між людьми і шимпанзе дуже поширені в цьому регіоні. Однак цей випадок особливий, бо вперше офіційно повідомили про вагітність після контакту з твариною.

Нагадаємо, вівчарка Сікрет вразила світ талантами: грає на гітарі і миє підлогу

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом качка встановила рекорд України: 25 років не може потрапити в суп

Знай.ua писав, шкуродери сядуть на 5 років і заплатять: українцям розповіли, що зроблять з любителями крутити хвости і ламати лапки