28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Один з них-чи разом Михайло Заливако з Ганною Богдан поза камерами. І виявилося, що так. Чоловік переїхав до неї до Києва для спільного проживання. Зараз, на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram, за якою стежать понад 260 тисяч осіб, з'явився кумедний фрагмент з "Холостяком".

"Холостяк" Заливако і Анна Богдан, фото: Instagram
"Холостяк" Заливако і Анна Богдан, фото: Instagram

Справа в тому, що протягом усього сезону Михайло ставив питання членам знімальної групи про те, чи нормально він сидить або слід змінити положення, ногу закинути.

"Одвічні запитання від Міші (@kanyeeebear) до знімальної групи: "Як сісти?", "Нормально сиджу?"😅 🙈#Холостяк # СТБ # можливовсе", - йдеться в публікації.

"Міша вибирав позу доя сидіння прискіпливіше ніж свою любов 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣", "Міш, бомба👌", "Найцікавіші моменти за кадром😂😂😂", "Клас 😂 😂 😂я вже сто разів переглянула", "Один їсти їсти 😂😂😂😂інший, я нормально сиджу???", "Це як я на співбесіді", "Я завжди ржу, коли дивлюся цей момент ♪", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" проговорилася про смертельну хворобу: "Ніхто не застрахований"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина ведучого "Холостяка" Решетника підловила коханого на брехні: "Не спиш уже тиждень..."

Знай.ua писав, Анна Богдан змусила українців сумувати за їхніми побаченнями з "Холостяком" Заливако: "Незвично, так?"