Відома українська телеведуча Катерина Осадча, яка є обличчям проектів "Світське Життя", "Голос Країни" та інших, частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,6 мільйона чоловік.

Зараз її чоловік, Юрій Горбунов, з яким жінка чекає третю дитину, виклав публікацію з коханою і заговорив про довгоочікуване літньому теплі і сонечку. Для телеведучого ця пора року найулюбленіша, і це збігається зі смаками Катерини Осадчої.

Катя Осадча і Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча і Юрій Горбунов, instagram.com/kosadcha

"Літо нарешті радує теплом і сонечком!! Моя улюблена пора!Як і моєї дружини! У такі моменти чого найбільше хочеться? Правильно - на море!!! # літо #п'ятниця #хочунаморе", - пише Юрій Горбунов у публікації.

"Красиві)", "У Дніпрі колотун вже який день", "А моє теж улюблена пора року літо... А її за те що, народилася в середині літа (14 липня) 🤩🤩🤩😁😁😁😋😋😋", "Чудово виглядаєте. Такі щасливі і красиві разом", "А на морі холодно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, вагітна Катерина Осадча та Юрій Горбунов радісно кинулися з дому без дітей: "Прорвавши"

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна Катя Осадча та Юрій Горбунов готуються до серйозних випробувань ще до пологів

Знай.ua писав, вагітна Катя Осадча зачарувала кращими весняними образами: "Ще місяці три і...". На одному з кадрів позувала з чоловіком Юрієм Горбуновим в багатоярусному вбранні кольору фуксії з глибоким декольте.