Відомий український телеведучий програм "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч часто радує шанувальників новим фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 180 тисяч користувачів.

Відомо, що скоро телеведучий стане батьком втретє. Він з дружиною Юлією Бойко чекають сина. У пари вже є дві дочки - Аліса і Лоліта.

А зараз телеведучий повіз своє сімейство відпочивати в заміський комплекс "NAVY" під Києвом. Відповідне фото з'явилося на його сторінці в Instagram.

"Кращі мої вечірки в такому складі.
💜❤️💙💛💚", - підписав сімейний знімок Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Дуже красиві 😍🙌", "🔥🔥🔥🔥", "ви Класні☺❤️", " принадність 🥰", "100%❤️", - писали в коментарях шанувальники і відома співачка Ольга Цибульська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катерина Осадча розпитала у Ірини Федишин та Анатолія Анатоліча все про їхні родини: "Зіркові батьки". Ведуча програми" Світське життя " Катерина Осадча пообіцяла розповісти все про зіркові сім'ї співачки Ірини Федишин і телеведучого Анатолія Анатоліча.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Анатолій Анатоліч запалив з двома вагітними:"нас більше, ніж здається". З'явилися цікаві фотографії на сторінці Анатолія Анатоліча

Також «Знай.иа " писав, що Кум Лободи Анатолій Анатоліч показав, як балує доньку: так можуть тільки татусі. Анатолій Анатоліч продовжує годувати дочку вкусняшкою ввечері