Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 70 тисяч осіб.

Якось до цього жінка виставила фотографію з малюком, який пив її молочко, і усвідомила, що її груди більше не буде красивою, проте буде медаллю на тілі і гордістю, що у неї вистачило сил, контролю і нервів, щоб дати дитинко вбирати її молочко. Зараз вона придумала для себе хештег #СонДляСлабаков, яким буде користуватися протягом наступних п'яти років.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories
Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories

"А синці які😂 хто проживає на дні океану? Спанч Боб Сквепенс! Ну ось треба мені це співати на початку першого? Сон для слабаків-це буде мій хештег на найближчі п'ять років, а потім я буду з ранку спати, тому що вчу своїх дітей... що ти робиш, ненормальний. Ви подивіться на нього, зараз же стрибне. Я їх вчу, щоб вони снідали з ранку самі - це сирки, йогурти, пластівці. І я тоді можу поспати, і так з п'яти років. Треба почекати п'ять років. З одного боку добре, що він переплутав день з ніччю, я вдень можу дітям приділяти увагу, поки він спить. І вони не ображаються, потім я хочу спати ввечері, а не співати пісню "Хто проживає на дні океану? Сквепенс", - каже жінка протягом декількох Instagram Stories.

Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/
Анастасія Приходько, instagram.com/prikhodko_official1/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько видала, навіщо написала заповіт під час вагітності: "Якщо я помру"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько зізналася, що зробила зі своїм обличчям: "Заради себе коханої"

Знай.ua писав, Анастасія Приходько показала, як годує сина грудьми - "Мами, досить соромитися!"