Після того, як український гурт Go_A нещодавно зайняв п'яте місце на "Євробаченні 2021", пропонуємо вам згадати шлях нашої країни на популярному пісенному конкурсі з самого початку.

А вперше Україна почала виступати лише в 2003 році, і вже на другий рік участі наша країна привезла перемогу з піснею Руслани "Wild Dances". Друге перше місце повернулося до нас лише в 2016 році, коли на пісенний конкурс відправили Джамалу з сильною піснею "1944".

Джамала, фото з Instagram
Джамала, фото з Instagram

Однак за час час нам вдалося роздобути не тільки дві перемоги, а й два других місця, кілька третіх позицій і постійне потрапляння у фінал, чого не може собі дозволити жодна інша країна. Україна - улюблена країна для шанувальників "Євробачення", бо кожен раз глядачів чекають видовищні виступи при використанні інноваційного реквізиту і стилю.

Руслана Лижичко, фото з фейсбук
Руслана Лижичко, фото з фейсбук

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Україну представляла Вєрка Сердючка, Ані Лорак, Міка Ньютон, Злата Огневич, Світлана Лобода, Тіна Кароль, Melovin Go_A та інші, включаючи раніше згаданих зірок. За всі роки участі в конкурсі Україна отримала більше 2385 балів.

А Go_A в нинішньому році опинилися аж на другому місці за підсумками глядацького голосування.

Нагадаємо, Катя Павленко з Go_A захопила природною красою: ні грама ботокса

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Павленко з Go_A після "Євробачення" вирвалася до фанатів з обнімашками: "Радий за ваш успіх, але ціна"

Знай.ua писав, Катя Павленко з Go_A не може поговорити з мамою про успіхи: "Чекає, коли я повернуся на роботу..."