Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно 32-річний виконавець показав у соцмережі свіжу фотографію, на якій він позує зі своєю драмеркою Катериною. Так, Володимир вирішив познайомити підписників з дівчиною, яка грає з ним на кожному концерті. Артист зазначив, що "вона кайфова" і "потужно грає".

"Я ж ще вас толком не познайомив з моєю драмершою!!! Це Катя. Вона кайфова. Грає тааак потужно, що просто не передати словами! Ну все. Тепер ви знайомі)" - написав Дантес.

"Ого у тебе Катя Клеп на драмсах! 😮", "Опа, який кайф, Вова, Мерсі 🤘", "Ви кайфові! Розриваєте і відриваєтеся по повній! Навіть через екран телефону відчувається драйв)", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатик змусив: "Дякую за емоції".

Пара відвідала презентацію фільму про співака Дмитра Монатика "Вічно танцююча людина". Дантес подякував другові за запрошення на захід.

Нагадаємо, Володимир Дантес показав романтику в ліжку без Наді Дорофєєвої: "Мій скарб". Співак анонсував концерт своєї дружини, яка виступить у Києві 5 червня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва показала "вчителя" з вокалу: виття на всю студію.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес зізнався, що доводить його до сліз: "Стаю сентиментальним".