Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" і тренерка 11 сезону шоу "Голос країни: Перезавантаження" – Надя Дорофєєва зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva.

Артистка часто ділиться з багатомільйонною аудиторією яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Напередодні 31-го дня народження Надя розмістила на своїй сторінці в соцмережі милу фотографію, на якій вона позує на сірому дивані у вільних джинсах, грубих черевиках і незвичайній кофті бежевого кольору.

У підписі до знімку Дорофєєва зізналася, що завжди оновлює свій плейлист з музикою перед святом. Однак, вона не уточнила, як саме відзначатиме своє 31-річчя.

"Що у вас зазвичай по настрою перед днем народження? Я ось плейлист оновлюю 😜 Піду створювати happy birthday mood 🤗", - підписала знімок співачка.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Ждууу твоє дн більше ніж своє 😍", "А у кого це завтра день народження?😏 ", "Останнє фото в інсті Наді в 30 років 😅🤍", - написали фанати в коментарях.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що тренер "Голос країни" Надя Дорофєєва показала свою "залежність" на всю Україну: "Будьте першими".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва заінтригувала глядачів перед півфіналом: "Горить..."

Як повідомляв портал Знай.uа, дружині Володимира Дантеса Наді Дорофєєвій в почуттях зізнався відомий продюсер: "Ти мене хвилюєш".

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес назвав своє джерело натхнення, це не Надя.