Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

У п'ятницю, 4 червня, 38-річна артистка відвідала російську премію Муз-ТВ. Про це вона повідомила на своїй сторінці, опублікувавши гаряче відео.

На захід Лобода прийшла в латексному комбінезоні бордового кольору, який підкреслив її струнку фігуру. У підписі до ролику співачка зазначила, що вона відкриває премію.

"Страшенно чекаємо!", "Ну що за краса!", "Коли Ви виходите на доріжку по тілу біжать мурашки", - написали коментатори.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

скріншот

Стало відомо, що Світлана перемогла в номінації "Найкраще жіноче відео" за кліп "Пуля-дура".

"Абсолютно заслужено ❤️", - йдеться в публікації на сторінці Муз-ТВ.

Раніше ми писали про те, що Світлану Лободу в коротенькій сукні переплутали з Бейонсе: "Ох, терпіння нам". Співачка заінтригувала своїх підписників новим творінням зі співаком Артемом Івановим.

Нагадаємо, Світлана Лобода поскаржилася на розлуку з маленькими доньками. Співачка зізналася, що завжди знаходить час, щоб зустрітися зі своїми дівчатками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тілль Ліндеманн змусив Леніна пустити кров з очей і переплюнув Мерліна Менсона. 58-річний рок-виконавець продовжує шокувати публіку новими витівками.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода перетворилася на Мерилін Монро: цій фігурі позаздрить навіть богиня.