"Ощадбанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. Але зараз цей банк опублікував кумедний відеоролик на офіційній сторінці в TikTok, який відсилає нас до переможців "Євробачення-2021", групі Måneskin.

Ощадбанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Ощадбанк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Хтось йде до відділення і ламає при цьому спагетті.

"О ні, сподіваємося, що італійці не знайдуть відділення", - йдеться у підписі до відео.

@oschad

Дуже сподіваємось👀

♬ оригінальний звук - Ощадбанк

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Не бійтеся, вони не знайдуть вас, ну ваші банкомати по Києву точно, як і всі інші люди. Якісно сховали їх усі. Ви в безпеці", Вони на поламані спагетті не біжать", "Як це не знайдуть, знайдуть. У вас же карту можна закрити тільки в тому відділенні, де відкривав і насрати вам, якщо людина в інше місто переїхав", "Краще б додатком зайнялися і зробили його комфортніше", "А я думав, на що йдуть ті 7 гривень, які ви у мене з рахунку за незрозумілі послуги списуєте, а ви ними італійців годуєте", "Принизливо якось виглядає", - пишуть користувачі в коментарях.

Однак є й ті, кому все ж жарт сподобалася.

Коментарі, скріншот: TikTok (Ощадбанк)
Коментарі, скріншот: TikTok (Ощадбанк)

Нагадаємо, Укрпошта перемогла: пенсіонерам дозволили не робити банківські картки

Як повідомляв "Знай.ua", Ощадбанк вимагає гроші за оформлення соціальних карт, кияни не задоволені: "Шахрай"

Знай.ua писав, українець з карткою "ПриватБанку" втратив доступ до рахунку за одну мить: "Дорогий клієнт, йди..."