28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Відкинута Юля "Зайка" продовжує жити далі, вона дуже сильна особистість. Дівчина частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям під час і після проекту стежать понад 200 тисяч чоловік. Зараз дівчина продовжує розповідати українцям про курс SMM, щоб розповісти про суть професії, її користь при розвитку комерційних проектів та іншу інформацію.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"1️⃣Хочу зрозуміти суть професії. Суть смм це: ✔упаковка (оформлення), ✔ведення, ✔просування (зростання передплатників і клієнтів) для особистих брендів, бізнесів і послуг. Це комплексна професія, яка дозволяє розвиватися в будь-якому напрямку онлайн-заробітку. 2️ ⃣ буде корисно для тих, хто веде комерційні проекти? Звичайно! Курс призначений для: ✔хоче стати затребуваним смм-фахівцем і працювати онлайн з дому, ✔хоче сам у всьому розібратися і стати смм-фахівцем у власній справі, або ефективно делегувати це менеджеру", - пише Юля "Зайка".

Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram
Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram

Весь курс триватиме протягом близько двох місяців, а сама дівчина впевнена в тому, що особисто може вести лише двох клієнтів.

"Юля, бажаю успішного проекту. А учасникам нових горизонтів в освоєння професії😍❤️", "Яка ціна курсу?", "Красива наша Зайка🔥 🔥 🔥 🔥", "Яка вартість?", "Скільки коштуватиме навчання?", "Дуже красива і шикарна, все-таки добре що Міша вибрав ту кобилячу морду, він тебе ні краплі не гідний. Ти заслуговуєш багато більшого", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Юля "Зайка")
Коментарі, скріншот: Instagram (Юля "Зайка")

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Юля "Зайка" зловила кайф в одному ліжку з іншою учасницею "Холостяка": "Не дати занудьгувати"

Як повідомляв "Знай.ua", Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: це зводить з розуму "Холостяка" Заливако

Знай.ua писав, учасниці "Холостяка" знайшли неприємні факти про Юлію "Зайку": "Це ескорт"