Наші читачі пам'ятають про те, що відома українська фітнес-тренер Марина Боржемська, колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова часто з'являється в стрічці новин. Однак про її екс-дружину мало що було чутно за останні кілька років. Однак В'ячеслав повернувся на екрани в романтичному реаліті "Одруження наосліп".

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу "1+1" і прем'єри сьомого сезону шоу.

В'ячеслав Узєлков в шоу "Одруження наосліп", скріншот: YouTube
В'ячеслав Узєлков в шоу "Одруження наосліп", скріншот: YouTube

Героєм першого випуску став боксер і телеведучий В'ячеслав Узєлков. Після гучного розлучення з фітнес-тренером Мариною Боржемською спортсмен досить довго не міг забути кохану і шкодував про розрив. Втім, тепер знаменитість заявив, що готовий до нових стосунків.

В'ячеслав Узєлков в шоу "Одруження наосліп", скріншот: YouTube
В'ячеслав Узєлков в шоу "Одруження наосліп", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Я 22 роки був у шлюбі. Моя колишня дружина була для мене справжньою мрією. Я кричав на весь світ, що я її люблю. Одного разу я потрапив на телебачення і взяв її з собою в проєкт. Тут вона мене обійшла і стала, як вона вважає, більш популярною. Її успіх завадив стосункам. Розлучення мені далося дуже складно. Коли ти живеш з жінкою 22 роки, у тебе двоє дітей, яких нам Бог дав тільки після 7 років спільного життя, то це дуже складно", — розповів боксер.

Узєлков додав, що екскохана заблокувала його у всіх соцмережах, зазначивши, що вони не друзі, а навіть супервраги. В'ячеслав запевнив, що Марина вже в минулому і він у пошуках нового кохання.

В'ячеслав Узєлков в шоу "Одруження наосліп", скріншот: YouTube
В'ячеслав Узєлков в шоу "Одруження наосліп", скріншот: YouTube

"Я мрію, що моя нова дружина буде стрункою, спортивною, цікавою блондинкою. Я знаю одну таку жінку. Її звуть Юля", - поділився зірка.

Юлія розповіла, що з колишнім чоловіком розлучилася через його зраду.

"Я дуже вірна і не розумію, за що мені таке випробування. Після розлучення я ні з ким не було стосунків. 2,5 роки я самотня. Мені складно закохатися. Мені треба час, дізнатися, розглянути", - сказала фітнес-мама.

В'ячеслав і Юлія вперше зустрілися під вінцем у весільних нарядах, проте не бачили обличчя один одного. На питання церемонімейстерки, чи готові вони одружитися, дали ствердну відповідь "так" і наосліп обмінялися кільцями.

Коли прийшов час піднімати фату нареченої, пара очманіла, адже давно знайома.

"Я шокована. Я цього просто не очікувала! Ось кого-кого, але не його", -поділилася фітнес-мама. Зі свого боку, Узєлков неабияк зрадів, адже саме про неї і мріяв.

Так, на питання, чи дійсно одна з основних причин участі боксера в романтичному проекті - щоб розлютити Боржемську, В'ячеслав відповів "Ні". Але це виявилося брехнею.

Коли ж прийшов час вирішувати - залишити кільця, або розірвати стосунки, В'ячеслав Узєлков приголомшив заявою. Спортсмен віддав кільце і заявив, що досі любить колишню Марину.

Раніше повідомляли, колишня Узєлкова Боржемська заговорила про жіноче здоров'я: "Ризик безпліддя".

Як повідомляв Знай.uа, Узєлков після розлучення з Боржемською шукає дружину в проєкті "Одруження наосліп": "Кричав, що кохаю".

Знай.uа писав, Марина Боржемська зізналася, чому насправді пішла від Узєлкова: підняв руку - зібрала речі.