Все вказує на те, що інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі, яке вони дали Опрі ще на початку 2021 року, буде ще довго в топі обговорення, ну як мінімум у Великобританії. Після інтерв'ю у герцогів Сассекських додалося як фанатів, так і хейтерів. Одні повірили словам подружжя, а інші, навпаки, в їх щирості засумнівалися.

Не в числі фанатів пари опинився і ведучий програми Good Morning Britain на британському телеканалі ITV Пірс Морган, який досить різко висловився на адресу герцогині у відповідь на її зізнання про суїцидальні думки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню британського видання РадеЅіх.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: GettyImages

Меган Маркл, у свою чергу, подала офіційну скаргу генеральному директору каналу Керолін Макколл, висловивши стурбованість стосовно того, як слова ведучого можуть вплинути на розмову про психічне здоров'я у Великобританії або на когось, хто подумує про самогубство. Коментуючи інтерв'ю Меган і принца Гаррі, Морган поставив під сумнів слова герцогині про те, що вона думала про самогубство.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Пірс Морган, скріншот: YouTube
Пірс Морган, скріншот: YouTube

"До кого ви ходили? Що вам сказали? Вибачте, але я не вірю жодному слову Меган Маркл. Я б не повірив їй, навіть якщо б вона прочитала мені прогноз погоди", - сказав він.

Того ж дня під час зйомок програми він посварився з метеорологом Алексом Бересфордом, який назвав витівки свого колеги "диявольськими". Після того як британський медіарегулятор Ofcom почав розслідування через коментарі ведучого, а також скарги (на його поведінку поскаржилися понад 41 000 осіб), що надійшли від його колег, Морган покинув канал. Приносити публічні вибачення він відмовився.

У Twitter Морган написав, що у нього був час подумати над своїми словами, але думки він не змінив.

Варто також нагадати нашим читачам, що Меган розповіла, що думки про суїцид у неї з'явилися, коли вона була вагітна їх з Гаррі первістком Арчі. Герцогиня думала про самогубство через цькування в ЗМІ, якої вона регулярно стала піддаватися, ставши членом Королівської сім'ї.

Меган Маркл, скріншот з відео
Меган Маркл, скріншот з відео

"Я просто не бачила виходу. Я прокидалася вночі, сиділа і не розуміла, що робити. Усвідомлювала, що все це відбувається, просто тому що я живу і дихаю. Мені було соромно говорити про це з кимось, навіть з Гаррі, адже він і так пережив величезну втрату. Але я знала: якщо не заговорю, то можу дійсно щось з собою зробити. Мені просто не хотілося жити. Ця думка була чіткою і реальною, вона мене не покидала і дуже лякала", — сказала вона.

Раніше повідомляли, онук Єлизавети II принц Гаррі знову збовтнув зайвого про королівську сім'ю: "Мені соромно за...".

Як повідомляв Знай.uа, Кейт Міддлтон пожартувала над принцом Вільямом і видала "закулісся" їхнього шлюбу: "Гей, дідусь!".

Знай.uа писав, Діана або Філіпа? Британці вгадують ім'я другої дитини Меган Маркл і принца Гаррі.