На завтра, 6 червня, в Україну циклон, який принесе з собою дощі і грози, які затримаються на цілий тиждень.

Про це передає Укргідрометцентр.

У неділю, 6 червня, буде помірно тепло і без сильної спеки. Температура повітря вдень +17+23 градуси, вночі +8 +14 градусів.

На Заході і Півдні країни до +26 градусів вдень.

Вітер північно-західний, у південно-східній частині — південно-західний, 7-12 м/с.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Києві, в неділю, вдень і вночі прогнозують дощі і грози. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі +12+14 градусів, вдень +20+22 градуси.

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам'ять преподобного Симеона стовпника на Дивній горі, чудотворця. Погоду 6 червня у минулі часи передвіщали бджоли: якщо вони роєм гудять на горобині, що квітне - завтра буде ясний день. У цей час у садах цвітуть пізні сорти яблунь, вишень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода 5 червня в Україні нагадає спекотні тропіки, місцями можливі дощі. У суботу, 5 червня, в одній частині України прогнозуються дощі, а в іншій – буде хмарно з проясненнями.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок. Стало відомо про те, якою буде погода в найближчі вихідні. Синоптик дала прогноз, який багатьох може порадувати, а когось засмутити.

Також «Знай.иа " писав, що Українське місто через зливу перетворилося на Венецію, доводиться плавати на човнах. В Інтернеті з'явилося відео з Дніпра. Через сильні дощі місцеві жителі змушені пересуватися на човнах.