Вчора, 4 червня, по Києву перевозили літак. Відео даної події з'явилося в соцмережі.

Подія трапилася ввечері на вулиці Повітрофлотській. Свідки даної дивної події виклали відео даної події на телеграм-каналі нахабний.

"Просто Вечірній Київ",-додав телеграм-портал кумедний коментар.

На відео видно, що літальний апарат не має мотора і закрилків. Літальний засіб був без мотора і закрилків. Машину перевозили за допомогою вантажного автомобіля і в супроводі машин охорони.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Найімовірніше на відео військовий літак АН-32. Це єдиний літак, який був створений спеціально для поставки на експорт і не був прийнятий на озброєння в СРСР.

Ан - 32 вперше був представлений на Паризькому авіасалоні в травні 1977 року, відрізняється від свого попередника АН-26 двигунами, піднятими на 1,5 м над крилом, щоб уникнути пошкодження сторонніми предметами на грубих, непідготовлених злітно-посадкових смугах.

Дана модель літака використовується не тільки на території України, але і в ряді країн Європи, Азії. Також він використовувався в ряді військових операцій переважно як транспортний літак.

Раніше повідомляли, українські рятувальники отримали вертольоти, оснащені останнім словом техніки: "Абсолютно безкоштовно".

Як повідомляв Знай.ІА , українку жорстоко побили в літаку до Домінікани:"почали х**рити, роздряпали обличчя".

Знай.ІА писати, "Бомбу везу": у Польщі українку не пустили на літак через невдалий жарт.