Олексій Завгородній відреагував на зізнання своєї колишньої дружини. З'явилося відео даного коментаря.

Нещодавно життя Олексія Завгороднього перекинулася з ніг на голову: йому довелося розлучитися з групою "Время и Стекло", а також розлучитися з подругою Насті Каменських Анею Андрійчук, з якою був одружений 8 років.

Позитив і Анна Андрійчук, instagram.com/positiff/
Позитив і Анна Андрійчук, instagram.com/positiff/

Після розпаду легендарної групи, Позитив вирішив почати сольну кар'єру, як і його колега Надя Дорофєєва. Незважаючи на це, він продовжує свою активну діяльність у складі групи "Mozgi".

Дорофєєва і Позитив, фото: Instagram
Дорофєєва і Позитив, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Екс-дружина позитиву Ганна Андрійчук – це найкраща подруга Насті Каменських. Відома українська співачка підтримувала її після розставання і нещодавно випустила з нею реаліті-шоу, на якій дружина позитиву виклала подробиці розставання. Вона зізналася, що на цей болісний розрив пара вирішувалася більше року. Подробиці особистого життя не дуже сподобалися Завгородньому.

"Те, що вона зробила в реаліті-шоу Насті я не зовсім весело сприйняв. Вона мене попередила, я сказав, мовляв, ну хочеш так - давай так. Окей",-розповів він на YouTube-каналі DOROTYE.

Проте він зазначив, що не тримає зла на дружину і взагалі любить жінок.

Нагадаємо, що Позитив після новини про розлучення зробив ще одну заяву: піде по стопах Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.иа, Потап, Дорофєєва, Саніна і Позитив увічнили пам'ять про катастрофу на ЧАЕС.

Також Знай.иа писав, що Позитив розлучається з подругою Насті Каменських і вже познайомився з батьками Мішель Андраде.