Надія Дорофєєва виступила з першим сольним концертом у Києві. Фото підготовки та виступу було опубліковано в соцмережі Instagram.

5 червня о восьмій годині вечора в Києві проходить перший сольний концерт співачки надії Дорофєєвої. Виступ на КВЦ Парковий. Це півторагодинна програма, в рамках якої співачка презентує свій новий альбом DOFAMIN.

Сама виконавиця опублікувала на своїй Instagram-сторінці фотографії з підготовки до свого концерту. Також вона пояснила три причини, по якій слід відвідати даний концерт.

"Ви першими почуєте нові треки і відірветеся під вже улюблені gorit, a tebe... та інші пісні з EP. Ви першими побачите мене і мою нову команду у справі", — повідомила вона.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Відзначимо, що до 2021 року Надія Дорофєєва була учасницею групи "Время и стекло". Однак 10 вересня минулого року вони оголосили про припинення існування колективу і дали прощальний концерт під назвою "фінальні титри".

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva

17 листопада Надія Дорофєєва виступила під сольним брендом DOROFEEVA і презентувала кліп на новий сингл "Gorit".

Незважаючи на те, що деякі шанувальники розкритикували пісню кліп, новий сингл знайшов популярність.

Так під час прем'єри пісня стала першою в українському iTunes і очолила кілька чартів Apple Music, зробивши Дорофєєву першою українською артисткою, що домоглися таких успіхів. На даний момент виконавиця успішно гастролює в Україні та за кордоном.

Нагадаємо, що Позитив після новини про розлучення зробив ще одну заяву: піде по стопах Дорофєєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап, Дорофєєва, Саніна і Позитив увічнили пам'ять про катастрофу на ЧАЕС.

Також Знай.иа писав, що Позитив розлучається з подругою Насті Каменських і вже познайомився з батьками Мішель Андраде.